Incasso oktober, november en december 2017

10-1-2018 update :

 Incasseren contributie 2017

 Op 29 september 2017 is bij u voor de laatste keer de maandelijkse contributie geïncasseerd door IJGV. Dit was de incasso over de maand september.

De overgang naar een andere incasso systeem (Digimembers van de KNGU) heeft er toe geleid dat IJGV over de laatste drie maanden van 2017, de verschuldigde contributie nog niet heeft kunnen incasseren. Deze incasso wordt rond 15 januari aangeboden aan de bank, en zal kort daarna bij u worden afgeschreven. Houdt u er rekening mee dat dit 3 maandbedragen zijn?
Betaald u normaal € 20,-, dan wordt er nu dus 3 maal € 20,-  geïncasseerd.

Mocht dit tot problemen bij u leiden, wilt u ons dit dan uiterlijk 12 januari laten weten?

Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

=========================================================================================

 Bericht 18-12-2017 

Als gevolg van technische storing is het tot op heden nog niet mogelijk om de incasso van de maanden oktober en november 2017 te incasseren.

Onderzoek naar oorzaak:

Op 29 september is de laatste incasso uitgevoerd. In oktober 2017 zijn de werkzaamheden van de penningmeester overgegaan naar een ad-interim functionaris. Na de overgang is het nog niet mogelijk gebleken om een nieuwe incasso voor oktober en november naar de bank te sturen. Onderzoek naar de oorzaak loopt. Zodra we meer weten, publiceren we dat als update op dit bericht.

Wat betekent dit:

Dit betekent dat er voor u of uw kind(eren) al 2 maand geen contributie is afgeschreven. 

Vragen over de incasso?

Mocht u nog vragen hebben over dit onderwerp, kunt u deze per mail sturen naar de penningmeester

 

Onze excuses voor de overlast.